Ostrava - Naše Centrum pro rodinu a sociální péči slaví třicátiny. Kráčeli jste kus cesty s Centrem? Pomohlo vám? Pomohli jste vy jemu? Fandíte dílu Centra? Přijďte na děkovnou mši svatou v neděli 19. března do ostravského kostela svatého Václava. A nezapomeňte se podívat na nový web, který si Centrum nadělilo k narozeninám.

Pozvánka na mši 2

Rok 2023 není pro Centrum pro rodinu a sociální péči rokem ledajakým. Je tomu už 30 let, kdy společně pečujeme o vztahy a rodiny včetně života s handicapem.

A za tu dobu se událo mnohé, Centrem prošlo obrovské množství lidí a za všechno dobré i to obtížné bychom chtěli společně děkovat. A také prosit o Boží požehnání pro naši další službu a pomoc těm, kteří nás potřebují.

Proto bychom vás rádi pozvali na mši svatou v neděli 19. 3. 2023 v 10:30 hodin v kostele svatého Václava. Mše svatá bude přenášena televizí Noe, a tak budeme moc rádi, spojíte-li se s námi třeba i tímto prostřednictvím. Hlavním celebrantem bude biskup ostravsko-opavské diecéze Mons. Martin David. 

Ve všech kostelích diecéze bude tento den probíhat sbírka, jejíž výtěžek je určen na rekonstrukci našeho nového zázemí.

Pojďte s námi děkovat a prosit. Budeme moc rádi, když přijmete naše pozvání! Novinky z Centra sledujte na našem webu, který vám můžeme představit ve zbrusu nové grafice.

Za CPR Radka Moricová

Pin It