Ostrava – V sobotu 23. listopadu proběhl 12. ročník benefiční akce Světlo mladým s handicapem na podporu mladých lidí se zdravotním postižením, uživatelů sociálně aktivizační služby BRÁNA.

Tuto akci pořádá již pravidelně naše Centrum pro rodinu a sociální péči z. s.. Do programu se rádi zapojují základní umělecké školy se svými soubory např. ZUŠ J. A. Komenského ze Studénky (Swingová partička, Tulejbus, Niké kvartet, bubnová show), Lidová konzervatoř a Múzická škola Ostrava a Pop Academy předvedly silné hlasy svých žáků. Letos vystoupení nebyly jen o hudbě, ale také o pohybu a módě. Skokanské umění přes švihadla předvedl tým Beetween z Nového Jičína a proběhla přehlídka firmy Lada Fashion, která navrhla speciální kolekci šatů a triček, vytvořenou pro naši organizaci.

Výtěžek je úžasný, skvělý a podíleli se na něm Ti, kterým je určen – mladí lidé s postižením. Díky pomoci uživatelů i dobrovolníků je výtěžek letošní benefiční akce 96 135 Kč!!! Všechny tyto peníze umožní zorganizovat a zrealizovat integrační aktivity a pobyty mladým lidem s postižením.

Děkujeme všem, kteří tuto akci podpořili. Svítilniček nám pár ještě zbylo, takže nás můžete podpořit zakoupením i nyní v naší organizaci. Svítilna stojí 50 Kč a prozáří nejen Vaše cesty, ale také cesty lidí se zdravotním postižením!

Lenka Sládková

vedoucí PR a fundraisingu, 777 244 989

Pin It