Ostrava - Benefiční koncert Charity Ostrava - Sešli se, aby pomohli... na podporu Charitního domu sv. Zdislavy – azylového domu pro matky s dětmi proběhne 17. 9. 2018 od 19 h v Divadle A. Dvořáka v Ostravě. Vystoupí pěvkyně Martina Kociánová s harfistkou Kateřinou Englichovou, Janáčkův komorní orchestr s pěvkyní Patricii Janečkovou, violoncellistou Jiřím Hanouskem a David Stypka & Bandjeez.

Charitní dům sv. Zdislavy – azylový dům poskytuje dočasné zázemí pro matky s dětmi, ženy s dětmi svěřenými do péče a těhotné ženy, které se dostaly do nepříznivé sociální situace spojené se ztrátou bydlení. V rámci poskytované sociální služby podporujeme jejich soběstačnost a zapojení do běžného života ve společnosti. Celý výtěžek vstupného na koncert bude využit na podporu rekonstrukce kapacitně lépe vyhovujícího objektu pro azylový dům v rámci povolené veřejné sbírky.

Předprodej vstupenek probíhá v systému Národního divadla moravskoslezského, Ostravském informačním servisu a informačních centrech v regionu.

Plakát zde.

Pin It