Ostrava-Radvanice – Festival netradičních her připravují poslední srpnovou neděli ve farnosti Ostrava-Radvanice. Od 14.00 do 19.00 hodin bude venkovní parčík před kostelem Neposkvrněného Početí Panny Marie a centrumm TreFa na místní faře k dispozici různým dřevěným, deskovým a jiným netradičním hrám. Akci pořádá obecně prospěšná společnost Trendum.

Jaké hry bude možné vyzkoušet?   

Dřevěné hry (Cornhole, Kubb, Weykick, Holandský billiard, Jenga XXL, Mikado XXL, Dřevěné pexeso, Weykick 4)
Deskové hry (více než 200 deskových her)
Další netradiční hry (Bumperball, Slackline, Plasmacars, SpikeBall, Taneční podložky, Kinect, Stolní curling, Crossboule, Dropin hood)

Kdo se v neděli 24. srpna vydá do Ostravy-Radvanic, bude mít rovněž možnost využít lákavou nabídku doprovodného programu. Děti bude určitě bavit malování na obličej, vodní fotbal nebo cyklokolotoč. Organizátoři připravili také prodej občerstvení a slosování o deskové hry a poukaz pro 2 osoby a 2 noci v Hotelu Bauer Bílá s wellness. Soutěže se mohou zúčastnit jen starší 18 let.

                                  
Akce je určena pro všechny věkové skupiny - dospělé, děti a mládež, ideálně celou rodinu. Vstupné dobrovolné.

Upozornění: Jedná se vstup na veřejnou hromadnou akci, kde je právem pořadatele bez souhlasu subjektů pořizovat fotografie a publikovat je k účelu propagace akce (např. web) a pořadatele (např. výroční zpráva apod.).

Foto: www.trendum.cz

Více informacím o události a fotografie z loňského ročníku najdete zde.

Pin It