caritasOpava - Podpořit Charitu Opava u příležitosti oslav 25 let její existence a zároveň představit svou připravovanou knihu přijede ve středu 5 listopadu do Opavy populární kněz Zbigniew Czendlik. Na besedě spolu s ním vystoupí finalista soutěže Česko Slovensko má talent Pavel Helan.

Lanškrounský děkan Zbigniew Czendlik, který před nedávnem oslavil padesátku, je původem z Polska, v Čechách ale slouží již od roku 1992. Znám je krom jiného účinkováním v televizních pořadech Bolkoviny, Krásný ztráty nebo Uvolněte se prosím a dalších, sám ale také v televizi NOE  moderuje talk show Uchem jehly. V Opavě premiérově vystoupí také v roli spisovatele.

„Představím zde svou novou  knihu, která vyjde příští rok  pod trochu provokativním názvem ´Postel, hospoda a kostel´,“ vzkazuje do Charity Opava P. Czendlik. Finalista soutěže Česko Slovensko má talent Pavel Helan pak besedu doprovodí svými písničkami.  

Setkání se Zbigniewem Czendlikem proběhne v opavském kině Mír od 18.00 hodin, vstup bude zdarma. Charita Opava přináší tuto akci jako další dárek občanům Opavy v rámci oslav 25 let výročí od svého založení, které se konají průběžně po celý rok 2014 pod jednotným názvem 25 LET SLUŽBY – CHARITA OPAVA VE VEŘEJNÉM PROSTORU.

Pin It