Praha - Komunitní web pro mládež signály.cz přivítá ve svém chatu s osobností druhého hosta Mons. Jana Graubnera. V online chatu se uživatelé mohou dotazovat zajímavých lidí z křesťanského prostředí na jejich názory či komentáře. S otcem arcibiskupem se bude možné setkat v pátek 31. října v 19 hodin.

„Chat s osobností je nová služba na signály.cz, která mládeži poskytuje prostor pro setkání s inspirativními lidmi z českého křesťanského prostředí,“ vysvětluje Václav Vacek, koordinátor signály.cz. Mons. Graubner se zúčastnil biskupské synody o rodině ve Vatikánu, proto bude hlavním tématem chatu rodina. Kromě tohoto tématu se účastníci mohou hosta dotazovat třeba i na otázky spojené s jeho životem a službou.

Mons. Jan Graubner je olomouckým arcibiskupem a metropolitou moravským. Arcibiskup Graubner je otevřený pro dialog mezi státem a církví, podporuje neziskové organizace, školství a rodinu jako základ zdravé společnosti. Je autorem řady článků, publikací a knih. Dne 28. října 2008 byl Mons. Graubner vyznamenán prezidentem České republiky Václavem Klausem a byl mu propůjčen Řád T. G. Masaryka za vynikající zásluhy o rozvoj demokracie, humanity a lidských práv.

Místem setkání hosta a mládeže bude web signály.cz, konkrétně tzv. společenství založené k tomuto účelu (https://www.signaly.cz/chat-s-osobnosti). Na jeho „nástěnku“ může kdokoli registrovaný na signály.cz pokládat své dotazy. Na odpovídání bude mít daná osobnost vyhrazenou jednu hodinu.

 

Kontakty:

Renata Svobodová, šéfredaktorka signály.cz, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 602 725 819.

Václav Vacek, koordinátor signály.cz, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 775 907 333.

Pin It