Uherský Brod – Má vaše rodina aspoň tři děti na základní škole? Může se přihlásit na florbalový turnaj pro vícečetné rodiny, který pořádá farnost Uherský Brod. Své síly změří sportovně založené rodiny v sobotu 17. listopadu v tělocvičně Gymnázia J. A. Komenského. Nad 7. ročníkem Floorball Quinta Cupu převzal záštitu úspěšný závodník v jízdě na vysokém kole Josef Zimovčák.

„Do turnaje se může přihlásit každá katolická rodina, která měla či má v letošním roce minimálně tři děti na základní škole. Rodiče společně s dětmi vytvoří pětičlenné družstvo. Pokud má rodina více dětí, může mít náhradníky,“ uvedl kaplan farnosti Uherský Brod P. Jindřich Peřina, který na sportovní akci pozval i rodiny z ostravsko-opavské diecéze.

Pokud nemá rodina sportovní vybavení, nemusí je hned kupovat, na místě turnaje budou k zapůjčení florbalové hole i brankářská maska. „Pokud chcete prožít spoustu zábavy, setkat se s dalšími rodinami a také se osobně setkat a pohovořit s vícenásobným mistrem světa v jízdě na vysokém kole Josefem Zimovčákem, můžete se přihlásit až do 11. listopadu,“ dodal otec Jindřich Peřina, který osobně přihlášky vyřizuje.

Přihlásit se můžete e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky na čísle 604 980 955. Zápisné za rodinu je 350 Kč. „Přijeďte do Uherského Brodu prožít se svými dětmi něco netradičního. Těším se na setkání s vámi,“ pozval P. Jindřich Peřina zájemce o florbalový turnaj do Uherského Brodu.

Pin It