Ostrava – Komentované prohlídky Hospice sv. Lukáše jsou připraveny pro zájemce, kteří chtějí využít Dne otevřených dveří, který 16. června pořádá toto charitní zařízení provozované Charitou Ostrava, aby si v době od 9.00 do 16.00 prohlédli prostředí, v němž je poskytována specializovaná péče lidem v terminálním stádiu života.

Hospic sv. Lukáše v Ostravě-Výškovicích poskytuje lidem nevyléčitelně nemocným v závěru života lůžkovou zdravotní péči s ohledem na všechny potřeby člověka včetně potřeb psychologických, sociálních i duchovních. Důraz je kladen také na podporu rodiny a blízkých osob, které přichází o svého blízkého.

Hospic sv. Lukáše funguje již 10 let. Otevřen byl 8. října 2007 a od té doby poskytl své služby již stovkám nevyléčitelně nemocných pacientů (většinou s onkologickým onemocněním) a jejich rodinám.

V rámci akcí Týden zdraví Ostrava uspořádá v pátek 16. 6. Den otevřených dveří, a to od 9.00 do 16.00. Pro individuální nebo skupinovou (komentovanou) prohlídku je třeba rezervace.
Kontaktní osoba: Ing. Jaroslav Doležel (vedoucí Hospice sv. Lukáše), email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., mobil: 732 178 501.

Více o hospici zde.

Pin It