Sedliště/ Ostrava – V kostele Všech svatých v Sedlištích vystoupí v sobotu 25. března laický misionář Václav Čáp na semináři na téma „Rozlišování duchů a okultismus“. Ve středu 29. března pak bude na podobně zaměřené téma (Okultismus, satanismus, magie – co nabízí a co berou?) přednášet v ostravské Staré aréně Vojtěch Kodet, ThD., OCarm.

Rozlišování duchů a okultismus. Tak zní téma semináře Václava Čápa, s níž vystoupí v sobotu 25. března v kostele Všech svatých v Sedlištích. Václav Čáp je laický misionář, teolog, tlumočník z angličtiny a pořadatel různých seminářů v oblasti spirituality, teologie, uzdravení a osvobození. Již 10 let doprovází a tlumočí P. Eliase Vellu, OFMConv., exorcistu z Malty a krom toho i autora řady známých knih. Také sám na jeho seminářích přednáší. Program začne v 8.00 hod. mší sv. a bud probíhat ve dvou blocích. Jeho konec je naplánován na 16.30 hod.

Program:

8.00 mše svatá, poté tichá adorace

9.30–10.30 Rozlišování duchů I.

11.00 Rozlišování duchů II., Reiki

12.00 přestávka na oběd, např. v blízké restauraci Lašská jizba

13.30–14.30 Ezoterická literatura, Harry Potter

15.00 Homeopatie, Silvova metoda, Ochrana před okultismem

16.00 otázky a odpovědi

16.30 zakončení semináře

Farnost Sedliště, která seminář pořádá, nabízí možnost objednání jednotného oběda (kuřecí plátek, brambory, obloha za 90 Kč) e-mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do středy 22. 3. 2017.

Ve středu 29. 3. pak v Ostravě prosloví na podobné téma přednášku známý exercitátor P. Vojtěch Kodet, ThD., OCarm. Stane se tak v 17.00 ve Staré aréně a název přednášky zní „Okultismus, satanismus, magie – co nabízí a co berou?“

Ilustrační snímek:

P. Vojtěch Kodet naposledy navštívil ostravsko-opavskou diecézi 7. 10. 2016, aby v kostele sv. Bartoloměje v Kravařích požehnal novou vitrář s obrazem Panny Marie rozvazující uzly. Foto: Pavel Siuda

Pin It