Opava - Charita Opava zve všechny na slavnostní vernisáž výstavy oceněných snímků 9. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, která proběhne ve čtvrtek 2. března v 18 hodin v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě.

Součástí vernisáže, na které se představí téměř čtyřicet oceněných snímků spolu s některými vítěznými fotografiemi z minulých ročníků, bude také předání cen vítězům všech tří kategorií soutěže, kterého se ujmou členové odborné komise v čele s jejím patronem prof. Jindřichem Štreitem. Návštěvníci se také mohou těšit hudební vystoupení a malý raut, připravený opět klienty sociálně terapeutické dílny Radost. Koneckonců jednu z hlavních cen, první místo v kategorii Jak to vidím já, si odnese Petr Musial, jeden z klientů Radosti.

Vstup na výstavu, která bude v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě k vidění do 16. března, je zdarma. Jak je již u této fotosoutěže zvykem, výstava poté zahájí celoroční putování po městech České republiky.

Vernisáž fotosoutěže MŮJ SVĚT pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charity celé České republiky ve spolupráci s firmou ASEKOL a Slezským zemským muzeem.

zdroj: Charita Opava

 

Pin It