Previous Next Play Pause
Do naší diecéze se v dubnu vrátí pět zvonů zrekvírovaných za druhé světové války
Po Velikonocích do Školy Ducha svatého. Otevírají se dva kurzy
Vychází březnové OKNO s katechumeny, řeholníky i novoknězem
Společná diecézní cesta postní dobou 2024
Čas pro naslouchání i modlitbu: Večery milosrdenství v Ostravě

Ostrava – Tři víkendová setkání během školního roku 2017/2018 jsou připravena pro ministranty. Formační ministrantské víkendy Minifor jsou určeny pro kluky ve věku od 7 do 15 let. Tématem je „Bojovník Krista Krále“. Kluci se poprvé setkají v pátek 24. listopadu v salesiánském středisku mládeže Don Bosko Ostrava. Jarní turnusy proběhnou na Orlím hnízdě v obci Pstruží a ve Frýdlantu nad Ostravicí.

„Ahoj ministrante, Rád sloužíš u oltáře a chceš zažít něco nového? Poznat nové kamarády? Zahrát si skvělé hry? Trochu se pomodlit a poznat sám sebe? Je ti mezi 7- 15 lety? Tak právě pro Tebe je tento dobrodružný víkend minifor! Můžeš se těšit na nové kamarády, skvělé hry a sport, mši svatou, společnou modlitbu, katecheze a mnoho dalšího,“ zve k účasti na Miniforu diecézní kaplan pro ministranty P. Jakub Štefík.

První minifor se bude konat 24.11 – 25.11 2017 v Don Bosco v Ostravě. „Pokud se chceš zúčastnit tohoto miniforu, tak klikni na tento odkaz a vyplň prosím tuto malou přihlášku. Posléze Ti na email pošleme závaznou přihlášku a další informace,“ dodávají pořadatelé.

Konec přihlašování je 13.11.2017!

Pin It