Previous Next Play Pause
Do naší diecéze se v dubnu vrátí pět zvonů zrekvírovaných za druhé světové války
Po Velikonocích do Školy Ducha svatého. Otevírají se dva kurzy
Vychází březnové OKNO s katechumeny, řeholníky i novoknězem
Společná diecézní cesta postní dobou 2024
Čas pro naslouchání i modlitbu: Večery milosrdenství v Ostravě

Hukvaldy - Rodinný festival FANDÍME RODINĚ je pozváním pro všechny rodiny, aby v bezpečném a krásném prostředí hukvaldské obory prožily společně výjimečné odpoledne. Centrum pro rodinu a sociální péči chce kromě zábavného programu představit své prorodinné aktivity, kurzy i poradenství, které veřejnosti nabízí. Festival bude mít také charitativní rozměr – benefiční běh pro Projekt VÝZVA, který pomáhá rodinám pečujícím o dítě se zdravotním postižením a letos slaví 15 let svého fungování.

Rodinný festival se bude konat v sobotu 23. září od 14 hodin. Vystoupí kapela ZRNKA, B PLÁN, Klauni na volné noze, Kejklíř Vojta i se svým divadélkem, děti si budou moci vyzkoušet tradiční řemesla, seznámit se s lesní pedagogikou, obdivovat psí kusy a agility... Rodiče mohou vyrazit na Manželské rande, shlédnout výstavu SVOJI, využít mobilní rodinné poradenství, projet se s dětmi na rikši a posedět u táboráku. Provázet nás bude až do 19 hodin Aleš Juchelka.

Součástí festivalu bude i benefiční běh, kterým budou moci účastníci podpořit rodiny pečující o dítě s postižením. Tříkilometrový okruh po vrstevnici okolo hradu mohou absolvovat i rodiče s dětmi. Trasa je výjimečná tím, že není běžně přístupná veřejnosti.

Více o festivalu FANDÍME RODINĚ na webu hukvaldy.prorodiny.cz

Pin It